[...] aminokwasy bcaa, l-g... I tak ok 6tyg Między czasie TAD Po tych 6tyg wycinka na spiro, suple (i tu nadal zastanawiam się co dać jako antykatabolik do redukcji co w ogóle się daje?) na redukcji będę operował dietą i obserwował postępy i reakcję myślę, że 8tyg pociągnę. I bezpośrednio po wycince: prop, wino, master - na dodanie trochę mięcha [...]
[...] hehe. No ale później dodał, że jeździ on ciągle do pracy 1200 m pod ziemią 35 stopni, wilgotność zaj**ista mało tlenu, głośno, głowa boli, nie wiem czy wyjdzie a do tego boks i siłownia.. i daje radę. Nie wiem może ma to po ojcu.. (mistrz europy w boksie) poczekam na inne wypowiedzi też. Zmieniony przez - Tomuh w dniu 2012-05-17 16:32:22
[...] jest po przegranej z JDSem a ten z kolei rewanżu z Cainem też nie dostanie a więc dla Caina zwycięzca walki Reem vs. Bigfoot jak wygra Bigfoot to wygrana z Brownem i Reemem daje zasłużonego TSa i rematch też w sumie dobry, bo fakt z Cainem w rewanżu widzę go jeszcze mniej niż widziałem przed 1 walką, ale został paskudnie rozcięty co utrudniło mu [...]
oto chodzi ze np. na biceps robisz wiecej serii niz na triceps. dziwne bo skory bylbym zrozumiec ze na trceps wiecej bo ma wiecej glow etc. dalej - gdzie są łydki?? ??????? nie ma nic na tylne BARKI po NAJWZNIESJE ten scheamt co ci daje ułożył nie kto inny jak MICHAIL wec zaufac mozesz Zmieniony przez - ****master w dniu 2004-03-09 23:42:53
[...] wiąże się z hamowaniem wydzielania hormonu wzrostu jak też bezpośrednim wpływem kortyzolu na płytkę wzrostową , GCS aktywują także resorpcję kości, ale to ich działanie wydaje się być słabszym (aniżeli hamowanie tworzenia) mechanizmem osteoporozy; przede wszystkim powodują wzrost wydzielania PTH, do czego prowadzi hipokalcemia, ale także [...]
Pompke Azotową stosuje sie tylko przed treningiem, a przynajmniej ja tak stosowałem Nitric'a i byłem zadowolony.Wydaje mi sie ,że stosowanie NO w dnt daje wymierne kozysci.A co do No shotgun to jeżeli myslimy o tym samym (firmy VPX) to jest stack kreatynowy i on już w sobie ma AAKG itp. wiec nie wiem czy jest sens marnować NO.Lepiej zostaw sobie [...]
Alhambra ,poprosimy przepis na ten sosik:-) Malinowa, to miało w zamierzeniu byc coś podobnego w smaku do ostrego sosu firmy Tao Tao, bo wyczytałam,że tam głowny składnik to cukier. Wyszukałam więc przepis w necie, a tego tam jest mnówstwo. Robiłam już dwa razy, przy czym pierwszy raz tylko 4 słoiczki na próbę. Przepis bazowy jest stąd [...]
Wlasnej roboty ;) Nic prostszego wczesniej nie robilem. Na 2 pity daje okolo 250g maki 25g swiezych drozdzy szczypte cukru i troche soli. Make wsypuje do miski do szklanki wlewam ciepla wode dodaje drozdze, cukier i sol. Mieszam az sie wszystko rozpusci. Nastepnie wlewam to wszystko do maki. Wyrabiam ciasto skrapiam je delikatnie woda i odstawiam [...]
Tylko co taki No carb daje? Zrycie bani %-) A taką kolacje teraz dostałem zaj**istą w szpitalu. Masaaaa \-) /SFD/Images/2015/4/24/06fac147492646429cb1c92caf8748c5.jpg
Dziewczyny mam pytanie odnosnie chlebka ;-) Kolejny wyszedł mi dobry, ale znowu papier nie chciał się odkleić od niego... No i wyszedl taki... kwaśny, bardziej niz poprzednio..:-? Co zrobic zeby papier ładnie odchodził? Moze za duzo wody daję? jest wilgotny od spodu.. ostatnio wytrzymał 5-6 dni, bo pojawiła się pleśń..
No to ja daję chlebowy wariant ratunkowy- nie lubię niczego jedzeniowgo wywalać do śmieci:-{ Dziś robiłam chlebek na młodym zakwasie w wersjach dwóch: z mielonymi migdałami, i czarnuszką oraz z siemieniem lnianym i kminkiem. Piekarnik mnie się zepsuł, został opiekacz, nastawiony wstępnie na 220 stopni. Ponieważ bałam się, że zakwas za mało ruszy, [...]
Nie bardzo wiem o co ci chodzi i o który przepis i zależy, jakie zadanie ma spełniać. Bo dodaję się ją chyba przeważnie dlatego, że jest słodka i np do sernika daje się żeby nadął słodycz i smak czasami.
Nie bardzo wiem o co ci chodzi i o który przepis i zależy, jakie zadanie ma spełniać. Bo dodaję się ją chyba przeważnie dlatego, że jest słodka i np do sernika daje się żeby nadął słodycz i smak czasami. znalazłam fajne przepisy na desery (bo ja je kocham :-) i tam właśnie jest odżywka. Jeśli jej nie uzywam to rozumiem, że mogę dać fruktozę?
Co do strączków... Mam okropne gazy po zjedzeniu i już chciałam od jutra rzucać ten pokarm bo moje życie małżeńskie cierpi na ich spożywaniu i nie ukrywam, mam tego dość }:-((( Widząc wypowiedź o moczeniu i braku problemów, zobaczyłam iskierkę w tunelu, więc jestem skłonna spróbować one more time. Ile czasu trzeba namaczać ziarna żeby się pozbyć [...]
Co do strączków... Mam okropne gazy po zjedzeniu i już chciałam od jutra rzucać ten pokarm bo moje życie małżeńskie cierpi na ich spożywaniu i nie ukrywam, mam tego dość }:-((( Widząc wypowiedź o moczeniu i braku problemów, zobaczyłam iskierkę w tunelu, więc jestem skłonna spróbować one more time. Ile czasu trzeba namaczać ziarna żeby się pozbyć [...]
A lubicie karpia?{{:-( moim zdaniem śmierdzi mułem i w smaku też średni :) Ryby, standardowo "po grecku", smażę na wodzie w ziołach bez panierki, przykrywam duszonymi warzywami , dodaję przecier pomidorowy i musztardę. W oryginale dodają też cukru, ja nie daję jest ok. Przyprawić wg gustu, całość do lodówki i jeść na zimno. Śledź z beczki w [...]
karob - Ja nie używałam, czytam że owoce (strąki) przerobione na mąkę dodaje się do innych mąk, wypieki uzyskują ciemną barwę. Cały owoc ma smak osłodzonego kakao i podobnie jest stosowany. Odnośnie ciasteczek owsianych - ja daję tylko mleko skondensowane i miód, a dodatki - co tam mam w szafce plus oczywiście płatki. Gęstą masę nakładam na [...]
To się nie ocet daje tylko ten przefermentowany, gotowy do picia płyn. Ale nie trzeba wcale. Taka ciekawostka, kiedyś o jednym grzybie w posłodzonej herbatce i schowanym w szafce kuchennej zapomniałam na przeszło 2 miesiące. Nie tylko nie padł, a cukier przecież musiał wszamać to jeszcze drobił się gruby na 5 cm. Musiałam go w kawałkach wyjmować [...]
Wyczytałam kiedyś, że razowiec po upieczeniu powinien się "ustabilizować" w środku, tj. powinno się go kroić i konsumować dopiero po co najmniej 12h. Ja nie raz próbowałam kroić od razu po upieczeniu i strasznie się kleił i skórka z wierzchu była twardsza, potem już znacznie mniej i lepiej się kroił, skórka nie była już taka twarda :-) Dokładnie. [...]