SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

co daje

  • MOSTEK, PORADY...

    Post
    Doping

    [...] aminokwasy bcaa, l-g... I tak ok 6tyg Między czasie TAD Po tych 6tyg wycinka na spiro, suple (i tu nadal zastanawiam się co dać jako antykatabolik do redukcji co w ogóle się daje?) na redukcji będę operował dietą i obserwował postępy i reakcję myślę, że 8tyg pociągnę. I bezpośrednio po wycince: prop, wino, master - na dodanie trochę mięcha [...]

    Odpowiedzi: 89 Ilość wyświetleń: 6422 Data: 2010-01-24 22:14:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Zawody

    Post
    Sztuki Walki

    [...] hehe. No ale później dodał, że jeździ on ciągle do pracy 1200 m pod ziemią 35 stopni, wilgotność zaj**ista mało tlenu, głośno, głowa boli, nie wiem czy wyjdzie a do tego boks i siłownia.. i daje radę. Nie wiem może ma to po ojcu.. (mistrz europy w boksie) poczekam na inne wypowiedzi też. Zmieniony przez - Tomuh w dniu 2012-05-17 16:32:22

    Odpowiedzi: 92 Ilość wyświetleń: 8470 Data: 2012-05-17 16:32:03 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] jest po przegranej z JDSem a ten z kolei rewanżu z Cainem też nie dostanie a więc dla Caina zwycięzca walki Reem vs. Bigfoot jak wygra Bigfoot to wygrana z Brownem i Reemem daje zasłużonego TSa i rematch też w sumie dobry, bo fakt z Cainem w rewanżu widzę go jeszcze mniej niż widziałem przed 1 walką, ale został paskudnie rozcięty co utrudniło mu [...]

    Odpowiedzi: 127 Ilość wyświetleń: 14439 Data: 2013-01-08 21:42:16 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • pomozcie dopracowac trening :)

    Post
    Trening dla zaawansowanych

    oto chodzi ze np. na biceps robisz wiecej serii niz na triceps. dziwne bo skory bylbym zrozumiec ze na trceps wiecej bo ma wiecej glow etc. dalej - gdzie są łydki?? ??????? nie ma nic na tylne BARKI po NAJWZNIESJE ten scheamt co ci daje ułożył nie kto inny jak MICHAIL wec zaufac mozesz Zmieniony przez - ****master w dniu 2004-03-09 23:42:53

    Odpowiedzi: 20 Ilość wyświetleń: 1504 Data: 2004-03-09 23:41:41 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Badania

    Post
    Doping

    [...] wiąże się z hamowaniem wydzielania hormonu wzrostu jak też bezpośrednim wpływem kortyzolu na płytkę wzrostową , GCS aktywują także resorpcję kości, ale to ich działanie wydaje się być słabszym (aniżeli hamowanie tworzenia) mechanizmem osteoporozy; przede wszystkim powodują wzrost wydzielania PTH, do czego prowadzi hipokalcemia, ale także [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 13528 Data: 2005-11-20 01:42:34 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Aminostar - Nitric Oxide

    Post
    Aminostar

    Pompke Azotową stosuje sie tylko przed treningiem, a przynajmniej ja tak stosowałem Nitric'a i byłem zadowolony.Wydaje mi sie ,że stosowanie NO w dnt daje wymierne kozysci.A co do No shotgun to jeżeli myslimy o tym samym (firmy VPX) to jest stack kreatynowy i on już w sobie ma AAKG itp. wiec nie wiem czy jest sens marnować NO.Lepiej zostaw sobie [...]

    Odpowiedzi: 27 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-05-21 08:40:39 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Alhambra ,poprosimy przepis na ten sosik:-) Malinowa, to miało w zamierzeniu byc coś podobnego w smaku do ostrego sosu firmy Tao Tao, bo wyczytałam,że tam głowny składnik to cukier. Wyszukałam więc przepis w necie, a tego tam jest mnówstwo. Robiłam już dwa razy, przy czym pierwszy raz tylko 4 słoiczki na próbę. Przepis bazowy jest stąd [...]

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-01-07 21:54:07 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Wlasnej roboty ;) Nic prostszego wczesniej nie robilem. Na 2 pity daje okolo 250g maki 25g swiezych drozdzy szczypte cukru i troche soli. Make wsypuje do miski do szklanki wlewam ciepla wode dodaje drozdze, cukier i sol. Mieszam az sie wszystko rozpusci. Nastepnie wlewam to wszystko do maki. Wyrabiam ciasto skrapiam je delikatnie woda i odstawiam [...]

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-15 01:15:09 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Tylko co taki No carb daje? Nie dość że zakwasza sobie organizm, to chyba jakieś 500 g białka, może wyniszczyć nerki do reszty

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-24 22:07:59 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY v3

    Post
    Kuchnia SFD

    Tylko co taki No carb daje? Zrycie bani %-) A taką kolacje teraz dostałem zaj**istą w szpitalu. Masaaaa \-) /SFD/Images/2015/4/24/06fac147492646429cb1c92caf8748c5.jpg

    Odpowiedzi: 2979 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-04-24 22:19:37 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dziewczyny mam pytanie odnosnie chlebka ;-) Kolejny wyszedł mi dobry, ale znowu papier nie chciał się odkleić od niego... No i wyszedl taki... kwaśny, bardziej niz poprzednio..:-? Co zrobic zeby papier ładnie odchodził? Moze za duzo wody daję? jest wilgotny od spodu.. ostatnio wytrzymał 5-6 dni, bo pojawiła się pleśń..

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-19 10:30:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • No to ja daję chlebowy wariant ratunkowy- nie lubię niczego jedzeniowgo wywalać do śmieci:-{ Dziś robiłam chlebek na młodym zakwasie w wersjach dwóch: z mielonymi migdałami, i czarnuszką oraz z siemieniem lnianym i kminkiem. Piekarnik mnie się zepsuł, został opiekacz, nastawiony wstępnie na 220 stopni. Ponieważ bałam się, że zakwas za mało ruszy, [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2011-12-26 22:21:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie bardzo wiem o co ci chodzi i o który przepis i zależy, jakie zadanie ma spełniać. Bo dodaję się ją chyba przeważnie dlatego, że jest słodka i np do sernika daje się żeby nadął słodycz i smak czasami.

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-09 22:03:21 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Nie bardzo wiem o co ci chodzi i o który przepis i zależy, jakie zadanie ma spełniać. Bo dodaję się ją chyba przeważnie dlatego, że jest słodka i np do sernika daje się żeby nadął słodycz i smak czasami. znalazłam fajne przepisy na desery (bo ja je kocham :-) i tam właśnie jest odżywka. Jeśli jej nie uzywam to rozumiem, że mogę dać fruktozę?

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-04-10 12:14:00 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co do strączków... Mam okropne gazy po zjedzeniu i już chciałam od jutra rzucać ten pokarm bo moje życie małżeńskie cierpi na ich spożywaniu i nie ukrywam, mam tego dość }:-((( Widząc wypowiedź o moczeniu i braku problemów, zobaczyłam iskierkę w tunelu, więc jestem skłonna spróbować one more time. Ile czasu trzeba namaczać ziarna żeby się pozbyć [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-08 11:28:28 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Co do strączków... Mam okropne gazy po zjedzeniu i już chciałam od jutra rzucać ten pokarm bo moje życie małżeńskie cierpi na ich spożywaniu i nie ukrywam, mam tego dość }:-((( Widząc wypowiedź o moczeniu i braku problemów, zobaczyłam iskierkę w tunelu, więc jestem skłonna spróbować one more time. Ile czasu trzeba namaczać ziarna żeby się pozbyć [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-07-08 21:14:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • A lubicie karpia?{{:-( moim zdaniem śmierdzi mułem i w smaku też średni :) Ryby, standardowo "po grecku", smażę na wodzie w ziołach bez panierki, przykrywam duszonymi warzywami , dodaję przecier pomidorowy i musztardę. W oryginale dodają też cukru, ja nie daję jest ok. Przyprawić wg gustu, całość do lodówki i jeść na zimno. Śledź z beczki w [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2012-12-17 16:42:56 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • karob - Ja nie używałam, czytam że owoce (strąki) przerobione na mąkę dodaje się do innych mąk, wypieki uzyskują ciemną barwę. Cały owoc ma smak osłodzonego kakao i podobnie jest stosowany. Odnośnie ciasteczek owsianych - ja daję tylko mleko skondensowane i miód, a dodatki - co tam mam w szafce plus oczywiście płatki. Gęstą masę nakładam na [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-02-22 15:50:10 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • To się nie ocet daje tylko ten przefermentowany, gotowy do picia płyn. Ale nie trzeba wcale. Taka ciekawostka, kiedyś o jednym grzybie w posłodzonej herbatce i schowanym w szafce kuchennej zapomniałam na przeszło 2 miesiące. Nie tylko nie padł, a cukier przecież musiał wszamać to jeszcze drobił się gruby na 5 cm. Musiałam go w kawałkach wyjmować [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-04-29 16:35:05 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wyczytałam kiedyś, że razowiec po upieczeniu powinien się "ustabilizować" w środku, tj. powinno się go kroić i konsumować dopiero po co najmniej 12h. Ja nie raz próbowałam kroić od razu po upieczeniu i strasznie się kleił i skórka z wierzchu była twardsza, potem już znacznie mniej i lepiej się kroił, skórka nie była już taka twarda :-) Dokładnie. [...]

    Odpowiedzi: 3000 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2013-05-05 22:19:36 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)